Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SENZAȚIE Rareș Bogdan șterge pe jos cu procurorii DIICOT: Sunt cutremurat... La noi mama victimei e adusă cu mascații

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, i-a atacat dur pe procurorii DIICOT în felul în care gestionează Cazul Caracal.  În fața românilor din Atena strânși într-o reuniune electorală a PNL, acesta s-a declarat ”cutremurat” de modul în care cei care coordonează ancheta au înțeles să gestioneze solicitarea de recoltarea unui noi probe biologice de la mama Luizei. El a criticat decizia procurorului de a trimite jandarmii să o ridice cu mandat de aducere și nu au mișcat un deget în cazul adjunctului inspectorului-șef de la IPJ Olt care a avut nu mai puțin de 31 de apeluri în ziua răpirii Alexandrei cu Gheorghe Dincă:

Vezi și: Celebrul economist Joseph Stiglitz: NU va veni o criză clasică. Vor fi falimente în serie

”Într-un stat normal procurorii nu mergeau să ridice mama Luizei din curte cu circ, ci mergeau să îl ridice pe ăla de unde o fi în concediu să îl întrebe măi de ce ai vorbit tu de 31 de ori înregistrat. Ăla era un stat sănătos la cap. Într-un stat normal îl luai pe adjunctul inspectorului-șef de la Olt de oriunde ar fi fost, putea fi în Rhodos, în Creta, Santorini sau în Capri și îl lua-i frumos de ureche și îl aducea-i la audieri cu mascați...

La noi mama victimei e adusă cu mascații. Noi suntem invers decât e normal, ca o țară care nu am mai fi în Europa, parcă am fi pe undeva prin America de Sud, prin America Centrală. Sincer... sunt cutremurat de cât de prost funcționează instituțiile în România. Iar o țară în care oamenii nu mai au încredere în poliție, în Jandarmerie, în procurori, în partide, în Parlament este o țară vulnerabilă, o țară expusă oricărui atac extern.”, a spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.