Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni echipa spaniolă Lointek Gernika Bizkaia în optimile EuroCup

Campioana României va întâlni formaţia spaniolă Lointek Gernika Bizkaia, în optimile de finală ale EuroCup, a anunţat FIBA, sâmbătă, potrivit news.ro.

Lointek Gernika Bizkaia s-a calificat în optimile de finală din grupa F preliminară, în timp ce Sepsi a încheiat grupa G pe primul loc, cu un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, la fel ca viitoarea adversară din optimi.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

În grupa G, în cadrul turneului pe care l-a găzduit, Sepsi a obţinut rezultatele: 85-48 cu Namur Capitale, 70-73 cu ESB Villeneuve-d'Ascq Lille Metropole şi 57-50 cu Cadi La Seu.

Meciurile din optimile de finală şi sferturi vor avea loc tot în sistem turneu, dar vor fi eliminatorii, între 16-18 martie, pentru ca Turneul Final Four să aibă loc între 9-11 aprilie.

Sepsi a început sezonul în Euroligă, cea mai importantă competiţie continentală, în care a evoluat în premieră şi nu a reuşit calificarea în faza grupelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.