Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serbia a învins, 2-1, Spania și a câștigat ATP Cup

australian open facebook
australian open general tenis

Serbia a câștigat, duminică, ATP Cup, impunându-se în finală cu 2-1 în fața Spaniei, potrivit Mediafax.

În primul meci, ibericul Roberto Bautista-Agut l-a învins, cu scorul de 7-5, 6-1, pe Dusan Lajovic, într-o partidă care a durat o oră și 40 de minute. În primul set, Lajovic a avut un serviciu pierdut, dar a reușit la rândul său un break în fața lui Bautista. Cu toate aceastea, spaniolul a mai reușit un break pe final. În setul secund Bautista-Agut a reușit trei lovituri de break în fața jucătorului sârb.

În al doilea meci Novak Djokovic l-a învins pe Rafael Nadal, cu scorul de 6-2, 7-6(4), într-o oră și 57 de minute. În primul set, Djokovic a reușit două lovituri de break în fața ibericului. În al doilea set, ambii jucători au făcut un joc perfect, ajungându-se în tie-break, unde sârbul s-a impus cu 7-4.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu: Pilonul II de pensii poate fi Caritas. După 10 ani de contribuție, primești 46 de lei pe lună la pensie

În meciul decisiv, Novak Djokovic și Viktor Troicki i-au învins pe Pablo Carreno-Busta și pe Feliciano Lopez, cu scorul d1e 6-3, 6-4, într-o oră și 16 minute. În primul set, sârbii au reușit două break-uri în fața lui Carreno-Busta și a lui Lopez. În al doilea set, ibericii au început cu un serviciu pierdut, ceea ce le-a permis sârbilor să se impună și să aducă punctul decisiv necesar câștigării ATP Cup.

Premiul total al turneului ATP Cup este de 15 milioane de dolari. Aceasta este pentru prima dată când Serbia câștigă ATP Cup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.