Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Mizil, în doliu: Sora sa, fosta mare iubire a lui Nicu Ceaușescu, a murit

serghei mizil

Serghei Niculescu-Mizil trece prin momente grele, după ce sora lui, Sonia Donca, a murit, la scurt timp după ce l-a pierdut şi pe socrul lui, un perosnaj greu al spionajului românesc din timpul perioadei comuniste. Celebrul om de afaceri a postat o fotografie cu regretata lui soră și a scris un mesaj trisit dedicat acesteia.

„Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Mizil pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva luni, Serghei Mizil a făcut apel la oameni și i-a rugat să meargă să doneze sânge pentru sora lui, care era la acel moment internată în spital, notează rtv.net.

„Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie.” a scris Mizil pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Se pare că Sonia Donca avea probleme de sănătate, însă acestea nu au fost făcute publice.

Sora lui Serghei Mizil, a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. În urmă cu mai mulți ani, Emilia Marinela Macovescu, soția fostului ministru de Externe, George Macovescu, a oferit un interviu în care a povestit cum Elena Ceaușescu a intervenit brutal în relatia pe care Nicusor a avut-o, timp de 10 ani, cu Donca, sora lui Serghei Mizil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.