Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergio Rico povesteşte cum şi-a visat tatăl decedat pe când era în comă, dar şi despre o discuţie ciudată cu Sergio Ramos

instagram
sergio rico psg

Sergio Rico, portarul spaniol al echipei PSG, a revenit asupra perioadei de comă şi convalescenţă care a urmat gravului său accident de cal din luna mai a anului trecut. El îşi aminteşte în special de un vis cu tatăl său decedat şi de o discuţie ciudată cu Sergio Ramos, potrivit news.ro.

Într-un interviu acordat platformei DAZN, portarul spaniol al lui PSG evocă două amintiri din perioada sa de convalescenţă.

Primul este un vis în care tatăl său decedat îi apare în timpul comei. "Îmi amintesc doar un singur vis", spune tânărul de 30 de ani. Erau două străzi, eu mergeam într-o direcţie şi l-am văzut pe tatăl meu în cealaltă. L-am strigat "Tati, tati", dar nu mi-a răspuns. Am vorbit cu nişte prieteni psihologi despre asta şi mi-au spus că nu era încă vremea să mă duc".

Rico îşi aminteşte, de asemenea, un schimb de replici cu fostul său partener şi prieten Sergio Ramos, alături de care a jucat la FC Sevilla şi Paris Saint-Germain. "L-am contactat pe Sergio prin FaceTime şi am început să-i spun că am fost la supermarket în dimineaţa respectivă şi că i-am cunoscut părinţii.. Sergio m-a urmărit şi probabil s-a gândit: "Ce spune tipul ăsta?" Aşa că i-am spus: "Ei bine, poate că nu, nu mă băga prea mult în seamă". Dar nu mi-a spus niciodată: "Sergio, eşti în spital!", a mai afirmat Rico.

Săptămâna trecută, portarul a dezvăluit că a slăbit aproape 20 de kilograme după accident şi a spus că nu este încă apt 100% pentru a reveni în fotbal, dar că vrea să revină cât mai repede la viaţa de zi cu zi ca jucător. Au trecut aproape doi ani de la ultimul său meci, iar actualul său contract cu PSG este valabil până la finalul sezonului.

La 28 mai, Sergio Rico a fost internat la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla cu un traumatism cranian în urma unui accident la călărie în timpul unui pelerinaj în sudul Spaniei. După mai multe zile în comă, portarul a fost mutat din unitatea de terapie intensivă la 5 iulie, înainte de a părăsi spitalul la 18 august. Deşi a revenit pentru prima dată pe Parc des Princes la 28 noiembrie pentru a asista la meciul din Liga Campionilor cu Newcastle, Rico îşi continuă convalescenţa acasă, la Sevilla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.