Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Hanca a marcat pentru Cracovia Golul i-a fost dedicat lui Patrick Ekeng

Patrick Ekeng doliu

Sergiu Hanca (27 de ani) a înscris pentru echipa sa, Cracovia, în meciul cu Lechia din cadrul play-off-ului din campionatul Poloniei, scor 2-0. Mijlocaşul român a deschis scorul din penalty în minutul 74 şi i-a dedicat reuşita fostului său coleg, Patrick Ekeng potrivit news.ro.

”Patrick Ekeng, trei ani fără tine, pentru totdeauna în inima mea”, a fost mesajul afişat de Sergiu Hanca. Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, pe teren în meciul cu Viitorul, încheiat la egalitate, scor 3-3. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva pe fostul mijlocaş camerunez. Acesta a decedat din cauza unei afecţiuni cardiace, lucru confirmat atunci de medicul legist Abdo Salem: ”Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă, aceasta a fost cauza decesului”.

Din cauza decesului lui Patrick Ekeng, Dinamo şi CFR Cluj au amânat atunci finala Cupei României, câştigată de ”feroviari” la loviturile de departajare. Fanii au afişat o coregrafie specială pe Arena Naţională pentru jucătorul care a trecut în cariera sa pe la Le Mans, Rodez, Lausanne-Sport şi CF Cordoba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.