Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Anatomia lui Grey ajunge la al 17-lea sezon - Au început filmările în august

https://insidethemagic.net/
anatomai lui grey

Filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al serialului „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” vor începe, la Los Angeles, luna aceasta, potrivit news.ro.

Producţia primelor două episoade ale sezonului ar putea începe săptămâna viitoare, notează Variety. Urmează să fie stabilită data de lansare a sezonului producţiei ABC.

În luna martie, în urma izbucnirii pandemiei, producţia pentru „Grey’s Anatomy” a fost oprită, astfel că al 16-lea sezon a fost mai scurt cu patru episoade. Finalul acestuia a fost difuzat în aprilie.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

În urmă cu mai puţin de o lună, actriţa Ellen Pompeo a scris pe Twitter că producţia pentru cel mai longeviv serial medical din istoria televiziunii ar putea începe în câteva săptămâni.

Cât despre conţinutul celui de-al 17-lea sezon, Krista Vernoff, producător executiv, a spus recent că viitoarele episoade vor aborda pandemia actuală.

Reţeaua deţinută de Disney a anunţat deja că „The Goldbergs”, „A Million Little Things”, „The Good Doctor” şi „Big Sky” vor reveni în producţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.