Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Game of Thrones a dat lovitura. 12 premii deodată

game of thrones

Serialul fantastic ''Game of Thrones'', seria ''The People v. O.J. Simpson: American Crime Story'' şi comedia ''Veep'' au fost marii câştigători, duminică, la cea de-a 68-a ediţie a Premiilor Emmy, cea mai înaltă distincţie din lumea televiziunii americane. Acestea au fost acordate de Academy of Television Arts and Sciences, în cadrul ceremoniei din Los Angeles, a cărei gazdă a fost comediantul Jimmy Kimmel, informează Reuters preluat de Agerpres.

Vezi și: Senatorul, fost ofițer SRI, vine cu DEZVĂLUIRILE promise despre procurorul lui Victor Ponta

Serialul ''Game of Thrones'', care s-a prezentat, duminică, la startul competiţiei cu nu mai puţin de 23 de nominalizări, a câştigat în total 12 premii Emmy, inclusiv pentru regie şi scenariu. Cu cele 38 de premii Emmy câştigate în total, ''Game of Thrones'' a intrat în istoria competiţiei detronând serialul ''Frasier'' care are în total 37 de statuete Emmy, potrivit Time. 

Într-o noapte în care actorii politici au jucat tare în toiul campaniei electorale pentru preşedinţia Statelor Unite, actriţa principală din ''Veep'', Julia Louis-Dreyfus, a primit cel de-al cincilea premiu Emmy consecutiv pentru rolul din satira despre viaţa la Casa Albă.

Vezi și: NUNTA anului în televiziune: Andreea Berecleanu s-a CĂSĂTORIT / FOTO

Louis-Dreyfus, care o joacă pe îngâmfata preşedintă americană Selina Meyer în serialul HBO ''Veep'' şi-a cerut scuze pentru ceea ce a numit ''actualul climat politic''. ''Cred că 'Veep' a dărâmat zidul dintre comedie şi politică. Show-ul nostru a debutat ca o satiră politică, dar acum seamănă cu un documentar sobru'', a declarat ea la înmânarea premiului. 

'The People v. O.J. Simpson'', dramatizarea de zece ore despre procesul fostului jucător de fotbal acuzat de dublă crimă şi senzaţionala achitare a acestuia, a luat nouă premii Emmy.

Vezi și: Cel mai nou SONDAJ: PSD defilează în Capitală, Marian Munteanu vine tare din urmă

Egipteano-americanul Rami Malek a plecat acasă cu primul său Emmy pentru ''Cel mai bun actor dramatic'' pentru interpretarea hackerului inadaptat social din ''Mr. Robot'', iar canadiana Tatiana Maslany a primit titlul de ''Cea mai bună actriţă dintr-un serial dramatic'' pentru rolul femeii cu multiple personalităţi din ''Orphan Black''. 

Jeffrey Tambor a câştigat premiul pentru ''Cel mai bun actor într-un serial de comedie'', pentru a doua oară, pentru interpretarea rolului său de tată care trece prin transformarea de a deveni femeie în inovatorul ''Transparent'', mai arată Reuters. 

Comedianta Kate McKinnon de la ''Saturday Night Live'', care o interpretează pe candidata democrată la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton, a câştigat premiul pentru ''Cea mai bună actriţă de comedie într-un rol secundar de comedie'', iar John Oliver a luat premiul Emmy pentru ''Last WeekTonight with John Oliver''. 

Premiul pentru ''Cel mai bun film de televiziune'' a fost câştigat de ''Sherlock: the Abominable Bride''.

Vezi și: PLANUL A pentru alegerile parlamentare. Jucătorul Klaus Iohannis/ SURSE

Principalele premii acordate au fost:
Cel mai bun serial dramatic - ''Game of Thrones'' 
Cel mai bun serial de comedie - ''Veep'' 
Cel mai bun actor dintr-un serial dramatic - Rami Malek (''Mr. Robot'') 
Cea mai bună actriţă dintr-un serial dramatic - Tatiana Maslany (''Orphan Black'') 
Cel mai bun actor într-un serial de comedie - Jeffrey Tambor (''Transparent'') 
Cea mai bună actriţă într-un serial de comedie - Julia Louis-Dreyfus (''Veep'') 
Cea mai bună serie produsă în număr limitat - ''The People v. O.J. Simpson: American Crime Story'' 
Cel mai bun actor într-o serie sau film produs în număr limitat - Courtney B. Vance (''The People v. O.J. Simpson: American Crime Story'') 
Cea mai bună actriţă într-o serie sau film produs în număr limitat - Sarah Paulson (''The People v. O.J. Simpson: American Crime Story'') 
Cea mai bună emisiune ''variety talk'' - ''Last Week Tonight with John Oliver'' 
Cel mai bun concurs de televiziune - ''The Voice''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.