Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile secrete ucrainene profețesc eliminarea lui Zelenski din joc: 'Se pune la cale un Maidan III'

newsweek.com
zelenski

Comitetul de Informații de pe lângă președintele ucrainean Volodimir Zelenski se așteaptă ca, în primăvară, să se încerce înlăturarea de la putere a șefului statului, a cărui legitimitate va fi pusă sub semnul întrebării, relatează Rador Radio România.

"Operațiunea specială "Maidan-3" va atinge punctul culminant în perioada martie - mai 2024" - se afirmă în declaraţia comitetului publicată pe canalul Telegram al Direcției Principale de Informații din subordinea Ministerului Apărării al Ucrainei.

Potrivit convingerilor comisiei, în săptămânile următoare vor exista "încercări de a incita conflicte, atât în ​​interiorul Ucrainei, cât și în alte părți ale lumii", iar legitimitatea lui Zelenski după 20 mai poate fi pusă sub semnul întrebării.

Comitetul susține, de asemenea, că se intenționează "agitarea" situației din Ucraina până în prima jumătate a lunii iunie, iar apoi provocarea unei înfrângeri militare Kievului, în estul țării.

Operațiunea va fi desfășurată, chipurile, pentru "a pune pe toți în dezacord cu toată lumea, inclusiv cu reprezentanții conducerii politice", pentru a semăna panică, pentru "a crea o ruptură între militari și civili" și pentru a împiedica mobilizarea. În acest sens, comitetul a cerut cetățenilor și partenerilor occidentali să consolideze "măsurile de securitate cuprinzătoare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.