Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul gratuit introdus de WhatsApp pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația

tvr1
whatsapp

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicaţia, a anunţat CEO-ul Meta Platforms, Mark Zuckerberg, la evenimentul de mesagerie al companiei de joi, transmite Reuters, conform news.ro.

Serviciul de mesagerie, care a atras din ce în ce mai mult utilizatorii de afaceri, este una dintre numeroasele platforme în care proprietarul Facebook Meta a lansat mai multe funcţii de cumpărături şi de afaceri.

Zuckerberg a spus, la evenimentul ”Conversaţii” al Meta, că oferta va însemna că ”orice companie sau dezvoltator poate accesa cu uşurinţă serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-şi personaliza experienţa şi pentru a-şi accelera timpul de răspuns către clienţi, prin utilizarea cloud-ului nostru securizat WhatsApp."

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfaţă software, pentru ca firmele să îşi conecteze sistemele, ceea ce generează venituri.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o afacere de referinţă din 2014, a spus că firmele nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă au solicitat să fie contactaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.