Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sex și bătaie în biroul primarului: Detalii HALUCINANTE din relația lui Nechita cu amanta

Detalii de-a dreptul halucinante ies din dosarele penale ale lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iașului. Procurorii DNA Bucuresti instrumenteaza un nou dosar exploziv pe numele primarului suspendat al Iasului. Scene sexuale in biroul nr. 1 al Primariei, fapte de violenta sau amenintare sunt doar cateva din ingredientele incredibile ale acestui dosar, anunță monitorul.com.ro

Vezi și: Alina divorțează

„Este in stare sa plateasca un miliard unui prostovan ca sa-ti taie fata cu cutitul“ - aceasta e doar una din declaratiile unui tert consemnate in dosar. Dosarul are la baza o plangere formulata de fosta amanta, Adina Samson, care a descris intr-un document remis procurorilor, in vara anului trecut, umilintele la care a fost supusa in perioada in care a avut o relatie amoroasa cu fostul edil.

Citeşte şi: Va fi GRATIAT Borcea de presedinte?

In plangere, Adina Samson descrie cum ar fi fost umilita si hartuita de primar in perioada in care erau impreuna. Una din faptele amintite in plangere este de natura sexuala: o agresiune comisa chiar in Primaria Iasi. Potrivit plangerii, dupa angajarea la institutie, primarul, „folosindu-se de ascendenta sa profesionala, pe linie ierarhica“, ar fi demarat „o ampla actiune de incercare de seducere“ a Adinei, scopul fiind initierea unei relatii amoroase.

Citește și: Preoții intră și ei în scandalul făcut de iubitele lui Cristi Borcea: Ce spun fețele bisericești

„Cunoscand faptul ca susnumitul este casatorit si avand in vedere uriasa diferenta de varsta dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tenta sentimentala ale numitului Nichita Gheorghe“, se arata in plangere. Aceasta continua si spune ca, „avand in vedere ascendentul profesional“ pe care primarul il avea asupra ei, a „consimtit sa intretina relatii de natura amoroasa“, crezand ca astfel primarul nu va mai exercita presiuni asupra sa. „Din acel moment viata mea a devenit un calvar greu de suportat, Nichita Gheorghe avand un comportament extrem de agresiv, la nivel fizic si verbal, pe fondul unei gelozii de-a dreptul patologice“, mai sustine Samson, potrivit documentului citat.

Citește și: România tremură! Statul Islamic anunță asaltul asupra creștinilor din Balcani

Mai noteaza ca primarul i-ar fi interzis sa se mai vada cu prietenii. Referitor la relatia celor doi, Samson a scris in plangere ca, „in calitatea sa de conducator autocrat“, Gheorghe Nichita ar fi constrans-o moral si chiar fizic sa continue relatia amoroasa. Samson mai spune ca a fost intimidata si umilita „in scopul oferirii afectiunii, si a unor beneficii de natura carnala“.

Citește și: IKEA se închide

Pentru a-si demonstra acuzatiile, aparatorii Adinei Samson ar fi remis Parchetului si mai multe inregistrari realizate de aceasta. In plangere, Samson aminteste de o discutie pe care a avut-o cu Eugen Chisca, fostul sofer al primarului, in care acesta i-ar fi spus, parafrazandu-l pe Nichita, ca „este in stare sa plateasca un miliard unui prostovan ca sa-mi (n.r. referirea se face la Samson) taie fata cu cutitul“.

Citește și: Vinzi pe OLX? De azi, o să dai bani pentru fiecare tranzacție

De asemenea, Adina Samson aminteste de un episod ce s-ar fi petrecut in iulie 2014, atunci cand Nichita ar fi lovit-o cu palmele peste fata „intr-un apartament detinut de Gheorghe Nichita pe numele Paulei Vornicu din zona Podu de Fier, cladirile Iasicon“. Pe 9 octombrie 2014, in timp ce se afla in biroul primarului, acesta ar fi incercat sa o violeze, se mai arata in plangere. „Eu am refuzat si m-am smuls, acesta reprosandu-mi «Nu ma repezi! Hai, da-mi cu ceva in cap», continuand «Am apucaturi animalice, tot ce faci tu e rau»“, potrivit plangerii. La cateva zile, in timp ce se intorcea cu sora sa de la o petrecere, Adina Samson povesteste ca ar fi fost asteptata de „un individ impunator ca statura“, care i-ar fi spus ca „nu este bine sa se desparta de Nichita, ca va avea de suferit“.

Citește și: PSD lansează un nou ATAC la judecători: Ce s-a întâmplat cu Băsescu e o RUȘINE

Un ultim episod atribuit lui Nichita de Adina Samson s-a petrecut in ziua de Sfantul Gheorghe, onomastica fostului edil, cand la un restaurant, in timp ce isi sarbatorea ziua, primarul suspendat i-ar fi spus amantei: „Te distrug, si acesta va fi unicul meu scop in viata, pana cand moartea ne va desparti“. Adina Samson mai povesteste ca Stefan Avarvarei ar fi intervenit la un moment dat si pe langa reprezentantii unei firme pentru ca aceasta sa nu fie angajata acolo.

Citește și: Cel mai căutat om, cu o recompensă de 5 milioane de dolari, a fost prins

Gheorghe Nichita mai este vizat, potrivit unor surse juridice, si in alte dosare penale. Astfel, potrivit surselor, in ultima perioada, anchetatorii ar fi solicitat mai multe documente privind falimentarea CET. De asemenea, instanta a dispus inceperea urmaririi penale in dosarul privind modul in care municipalitatea a cheltuit banii imprumutati de la Banca „Dexia“.

Citește și: DESCOPERIREA lui Cătălin Tolontan: ”Efectul este fără precedent”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.