Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SFÂRȘIT de poveste: Francesco Totti și-a anunțat retragerea la finalul sezonului

www.digisport.ro
totti roma

Noul director sportiv al Romei, Monchi, a confirmat că Francesco Totti se va retrage la finalul acestui sezon, urmând să ocupe un post în conducerea clubului, anunță Digisport.ro.

"Ştiu că are un acord, care prevede că acesta va fi ultimul sezon ca jucător, apoi va continua în conducerea clubului. Îl vreau alături de mine şi vreau să învăţ de la el, pentru că Totti e Roma. Dacă voi învăţa de la măcar 1% din ceea ce ştie despre Roma, atunci voi fi foarte norocos", a declarat Monchi, la conferinţa de presă la care a fost prezentat oficial.

Totti a evoluat toată cariera la AS Roma, club pentru care a debutat oficial în urmă cu 24 de ani, în martie 1993, într-o partidă cu Brescia. A strâns 616 prezenţe în Serie A TIM în tricoul giallorossilor (locul 3 all-time) şi a marcat 250 de goluri (locul 2 all-time).

Citește și: Năstase, atac FURIBUND după ce a fost interzis la Wimbledon: 'Sunt CRETINI! Să trăiesc am voie?'

În vârstă de 40 de ani, Totti a câştigat un titlu, două Cupe şi două Supercupe ale Italiei şi a fost campion mondial cu Italia, în 2006.

În total, "Er Pupone" a strâns 783 de meciuri în toate competiţiile pentru Roma şi a marcat 307 goluri.

Dacă finalul carierei fantastice a lui Totti se apropie cu paşi mari, lucrurile stau altfel în cazul lui Daniele De Rossi. Contractul mijlocaşului de 33 de ani se încheie la sfârşitul acestui sezon, iar presa italiană a scris că Inter Milano i-a oferit o înţelegere pe doi ani, cu un salariu de 5,5 milioane de euro.

Monchi este, însă, convins, că De Rossi, care, de asemenea, a evoluat toată cariera doar la Roma, va continua pe Olimpico: "Dorinţa lui e aceeaşi cu cea a Romei. Am vorbit cu el, e un jucător fantastic şi vrem să ajungem la un acord".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.