Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru un bărbat: A fost supt efectiv de motorul unui avion

Delta
motoare avion

În timpul operațiunilor de aterizare la Aeroportul Internațional din San Antonio, Texas, un muncitor a fost tragic supt în motorul unui avion Delta.

Se pare că muncitorul a intrat intenționat în calea motorului avionului aflat în mișcare. Poliția investighează acest incident, dar cauza oficială a morții nu a fost încă determinată, conform The Guardian.

Conform relatărilor, incidentul a avut loc recent, pe data de 24 iunie, când un avion Delta Air Lines, care venise din Los Angeles, se îndrepta spre poarta de sosire.

Potrivit oficialilor de la National Transportation Safety Board (NTSB), muncitorul a fost supt în motorul avionului, care era în funcțiune în momentul respectiv.

Bărbatul era angajat al companiei Unifi Aviation, care oferă servicii de handling la sol pentru Delta și alte companii aeriene. Unifi Aviation a emis un comunicat exprimându-și profundă tristețe pentru pierderea angajatului și a subliniat că incidentul tragic nu a fost legat de procesele operaționale sau de procedurile de siguranță ale companiei.

Nu au fost furnizate încă informații suplimentare despre incident de către autorități. Echipele de pompieri și polițiștii din San Antonio au intervenit imediat după producerea accidentului, iar NTSB va prezenta un raport preliminar cu mai multe detalii în zilele următoare.

De menționat că un incident similar a avut loc în Alabama în decembrie 2022, când un angajat al unui aeroport din Montgomery a fost ucis într-un mod similar. Ancheta în acest caz a relevat încălcări ale normelor de siguranță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.