Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfat util al specialiştilor: Cum scapi de balonare

curademiere.ro
balonare

Alimentația haotică, fără ore fixe pentru masă, având la bază combinații alimentare prost alese, determină vrem nu vrem reacția stomacului nostru. Prima dintre acestea și cea mai comună de altfel este balonarea. De aceea ne-am gândit să te învățăm cum să scapi de ea în 60 de secunde. Astfel, nu numai că vei avea un abdomen plat, dar vei scăpa de disconfort, conform exquiz.com.

Apa este ingredientul minune care te ajută să scapi de balonare în 60 de secunde. Cynthia Sass este cea care a descoperit o rețetă miraculoasă, care te face să ai abdomenul plat cât ai clipi. Pe lângă asta, apa Sassy, așa cum a fost numită băutura, îți întărește sistemul imunitar, îți ajută digestia și are zero calorii.

Apa Sassy este un element cheie în dieta care îți face abdomenul plat, realizată tot de Cynthia Sass. Când bei doi litri de apă pe zi, s-ar putea să ai ceva probleme cu retenția de apă, dacă nu ești atentă, de aceea este recomandat să bei apa Sassy, scriu cei de la prevention.com.

Pentru a face apa Sassy, ai nevoie de doi litri de apă, o linguriță de ghimbir proaspăt ras, un castravete fără coajă, tăiat în bucăți mici, o lămâie feliată și 12 frunze de mentă. Ai grijă să nu decojești lămâia. Amestecă toate ingredientele într-un recipient de sticlă și lasă băutura să stea în frigider peste noapte. A doua zi bea această apă și prepară-ți alta seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.