Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfidare fără margini în cazul uciderii lui Teo Peter. Americanul are afaceri bănoase și se plimbă în toată lumea după ce a scăpat nepedpsit

wikipedia
teo peter

Soldatul american care a provocat accidentul rutier în care și-a pierdut viața artistul, în urmă cu 19 ani, își vede liniștit de viață și de afaceri. Christopher Van Goethem, care nu a dat niciodată socoteală pentru fapta lui, s-a retras din armată în urmă cu mai mulți ani și a deschis un lanț de magazine.

În paralel cu businessul, ucigașul lui Teo Peter de la Compact se relaxează practicând yoga, merge la petreceri tematice și călătorește în destinații exotice, alături de prietenii săi.

Christopher Van Goethem vinde bonguri din sticlă, numite și pipe cu apă, pentru care folosește inclusiv metale prețioase și pietre semiprețioase pe care le lucrează chiar el.

content-image

Fostul soldat a fost părăsit de soție

Prețurile ajung chiar și la 5.000 de dolari bucata. Deși familia i s-a destrămat după ce soția l-a părăsit și au divorțat, afacerile îi merg din ce în ce mai bine. În urmă cu un an Van Goethem a apărut chiar și într-o emisiune din SUA unde a fost prezentat drept un fierar cu o experiență vastă, informează realitatea.net.

La data de 4 decembrie 2004, Teo Peter și-a găsit sfârșitul în mod tragic, când taxiul în care se afla a fost spulberat de autovehiculul condus de Christopher Van Goethem.

Van Goethem băuse dar a refuzat reclotarea probelor biologice

La momentul accidentului americanul era pușcaș marin angajat al Ambasadei SUA la București. Imunitatea diplomatică i-a permis ucigașului să fie scos din România cu ajutorul unei aeronave a guvernului SUA.

Conform informațiilor furnizate atunci de poliție, Van Goethem era sub influenţa băuturilor alcoolice, însă a refuzat să îi fie luate probe biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.