Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfidarea Bâstroe continuă: Doi ucraineni au fost prinși la pescuit lângă malul brațului Chilia

knd.ro
pescuit

Doi cetățeni ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră în timp ce pescuiau ilegal cu o ambarcațiune aproape de malul românesc al brațului Chilia. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia au interceptat marți în apele teritoriale românești ale brațului Chilia, la aproximativ 15 metri de mal, o ambarcațiune ucraineană în care se aflau doi cetățeni ucraineni, care pescuiau cu ajutorul unor plase.
În urma verificărilor suplimentare s-a constatat faptul că lungimea plasei din mono-filament este de 265 metri și cantitatea de pește deținută este de 10 kilograme.

Cele două persoane, împreună cu ambarcațiunea, plasele și peștele capturat au fost duse la sediul poliției pentru cercetări.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei firme de profil, iar plasele, ambarcațiunea în valoare de 4.500 lei și motorul aferent în valoare de 6.800 lei au fost confiscate de polițiștii de frontieră.

După cercetarea în comun cu autoritățile ucrainene a evenimentului de frontieră, conform prevederilor legale, cele două persoane au fost predate acestora.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat și braconaj piscicol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.