Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SG-ul PNL a impus o regulă care va provoca deranj mare în partid: Se face pasul în spate, dacă pierzi la alegeri (Surse)

lucian bode

Liberalii au decis, la propunerea secretarului general Lucian Bode, să pună și în statul o regulă majoră: „cine nu are rezultate, face pasul în spate". De asemenea, Lucian Bode le-a transmis celor din PNL că trebuie să recâștige urbanul mare din România, iar sloganul PNL trebuie să fie ”unitate pentru locul I”.

”Faliile interne trebuie asanate și unitatea în jurul obiectivului comun de a câștiga toate cele 4 runde de alegeri trebuie să constituie principalele noastre preocupări

Unitate pentru locul I trebuie să fie deviza noastră! Acesta nu este un slogan, el trebuie să ne defineacă toate acțiunile atât la nivel de filiale, cât și la nivel național.

Să avem unitate pentru a câștiga toate pozițiile în bătăliile electorale.

Nu avem voie față de PNL, față de militanții noștri să ne propunem altceva decât locul 1! Pentru asta trebuie să fim uniți! Unitatea noastră poate să ne ducă la câștigarea alegerilor. Cred că suntem conștienți cu toții că avem un an greu, după 2024 cu PNL la guvernare încă patru ani clar e loc sub soare pentru toți!

Partidul Național Liberal trebuie să câștige președinția României. Trebuie să spunem clar și cu argumente de ce candidatul nostru e cel mai bun și mai potrivit să ocupe cea mai înaltă demnitate în stat.

Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat. Avem un mesaj foarte bun și pentru electoratul urban pentru ca avem proiecte importante pentru ei”, le-a transmis Lucian Bode, celor din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.