Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shinzo Abe a murit în chinuri groaznice! Medic: A sângerat până la moarte. Era împușcat în dreptul inimii și în gât - VIDEO

Global Times
fost premier japonia

Fostul premier al Japoniei, Shinzo Abe, 67 de ani, împuşcat vineri în timp ce susţinea un discurs de campanie în apropierea unei gări din oraşul Nara (vest), a ajuns la spital fără semne vitale, sângerând abundent, şi a murit la 08:03 GMT, a declarat un medic de la Spitalul Universitar Nara, unde fostul şef al guvernului de la Tokyo fusese transportat, relatează Reuters, informează Agerpres.

Abe avea două plăgi profunde, una în piept şi alta în partea din faţă dreapta a gâtului, şi sângera abundent din cauza rănii din dreptul inimii, a explicat medicul nipon.

Din păcate nu l-am putut salva, a adăugat el, menţionând că rana din piept a fost suficient de profundă cât să-i afecteze inima. A sângerat până la moarte, a spus medicul citat, cu toate că doctorii i-au administrat mai multe transfuzii de sânge ca parte a eforturilor de a-i salva viaţa.

''Shinzo Abe a fost transportat (la spital) la orele 12:20. Era în stop cardiorespirator la sosire. (Medicii au) încercat să-l resusciteze. Din nefericire, (Abe) a murit la orele 17:03 (08:03 GMT)'', transmite AFP, care citează declaraţiile lui Hidetada Fukushima, profesor de medicină de urgenţă de la spitalul universitar Nara, situat în oraşul învecinat Kashihara.

Medicii niponi au încercat timp de patru ore şi jumătate să-l resusciteze pe Abe, relatează şi BBC. Potrivit sursei citate, doctorii au încercat să oprească sângerarea şi i-au administrat peste 100 de unităţi de sânge prin intermediul transfuziilor. Medicii care l-au tratat pe Abe au confirmat că au existat două răni, considerate a fi plăgi împuşcate, dar nu au putut găsi gloanţele în timpul intervenţiei chirurgicale la care l-au supus pe fostul premier nipon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.