Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW în Parlament - George Simion l-a atacat pe Florin Roman: Viitorul președinte al Camerei să nu fie NEAPARAT de la PNL

Inquam Photos
George Simion

„Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL, spune! Dă mască jos, că nu s-a auzit nimic”, i-a spus George Simion, de la microfonul plenului, unui deputat liberal. El a avut un mesaj și pentru Florin Roman: „Viitorul președinte să fie o persoană responsabilă, nu neapărat de la PNL”.

„Păcat că nu e domnul Orban... Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL, spune! Dă mască jos, că nu s-a auzit nimic... Știu, chiar pot să iau. Așa...”, a dialogat George Simion cu un deputat liberal.

Copreședintele AUR nu purta mască în momentul în care a intervenit a microfonul Camerei Deputaților. El a avut un mesaj și pentru Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputaților, al cărui nume este vehiculat pentru preluarea funcției de președinte al Camerei. „Regretăm că nu mai e președinte al Camerei, dar sperăm ca viitorul președinte al Camerei să fie o persoană responsabilă și nu neapărat din rândul PNL”, a adăugat Simion, care și-a întors privirea spre Roman. Plenul Camerei Deputaților adoptă, luni, hotărârea de vacantare a funcției de președinte, după demisia lui Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.