Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show în tunelurile subterane ale Parlamentului: Un gigant auto a ales România pentru cea mai nouă reclamă

wikipedia.org
palatul parlamentului

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni realizarea unui spot publicitar, contra cost, în unul dintre tunelurile subterane de la Palatul Parlamentului, pentru noul autoturism Ford Fiesta.

"Casa de producţie cinematografică Icon Films, împreună cu partenerii străini, pregătesc în luna mai 2018 realizarea unui spot publicitar pentru noul autoturism Ford Fiesta, pe o pistă de curse subterană, propusă a fi în unul dintre tunelurile de acces ale Palatului Parlamentului. (...) Considerăm că realizarea acestui proiect în România va aduce un câştig de imagine atât pentru cinematografia autohtonă, cât şi pentru ţară, spotul fiind genul de proiect care poate porni curente la nivelul industriei, aşa cum s-a întâmplat într-un context similar cu capitale din sud-estul Europei. Succesul acestui proiect va fi interpretat ca o validare a calităţii industriei cinematografice româneşti, existând premisele ca această acţiune să genereze şi creşterea vizibilităţii imobilului Palatul Parlamentului ca destinaţie turistică", se arată în memorandumul aprobat de Biroul permanent.

Potrivit documentului citat, pregătirea şi reconfigurarea traseului locaţiei se vor realiza ''prin grija şi pe cheltuiala organizatorului, care va achita, pe lângă costurile aferente filmării spotului, şi decontarea energiei electrice consumate''.

Icon Film menţionează că scenariul spotului prezintă un autoturism ce se află pe o pistă subterană. Potrivit casei de producţie, încă nu s-a decis data finală pentru filmare, care va fi cel mai probabil la jumătatea lunii mai.

Vezi şi: Simplu şi rapid: Cum să prepari cel mai bun bacon crocant, pe model american .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.