Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show incendiar! Echipaj British Airways, petrecere cu droguri și băutură: inițial se credea că au fost jefuiți

Radu Pop
british airways avion

Show incendiar! Echipaj British Airways, petrecere cu droguri și băutură: inițial se credea că au fost jefuiți

Relatări din septembrie susțineau că British Airways a anulat un zbor după ce angajații companiei aeriene au fost ținta unui jaf armat traumatizant în Brazilia. Însă adevărul abia acum a ieșit la iveală: a fost vorba de o mega-petrecere, cu băutură și droguri. Autoritățile locale spun că presupusele victime au inventat pur și simplu povestea pentru a ascunde o noapte sălbatică de băutură și droguri în Rio de Janeiro, informează thedailybeast.com.

Poliția din Brazilia intenționează să convoace reprezentanții British Airways (BA) pentru a stabili dacă cei trei membri ai echipajului au inventat singuri minciuna sau dacă au fost instruiți de conducerea companiei aeriene să creeze invenția, potrivit cotidianului brazilian G1. Compania a declarat într-un comunicat că acest caz bizar "este o problemă pentru poliție".

BA a susținut că cele trei însoțitoare de zbor în cauză - despre care G1 a relatat că aveau 40, 39 și 31 de ani - "nu erau programate" să zboare pe zborul anulat din 6 septembrie spre Londra Heathrow, BA 248. Cu toate acestea, compania aeriană nu a explicat de ce zborul a fost amânat până a doua zi.

"Ceea ce este surprinzător este modul în care un echipaj care are un rol atât de important își petrece toată noaptea bând și consumând droguri, știind că a doua zi va avea responsabilitatea de a avea grijă de zeci de persoane care vor călători ore întregi", a declarat Patrícia Alemany, șefa biroului de sprijin pentru turism al poliției din Rio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.