Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 22 de ani arestat preventiv pentru înşelăciune prin metoda 'Accidentul'

catuse politie

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu au reţinut un tânăr în vârstă de 22 de ani pentru înşelăciune prin metoda ''Accidentul'', acesta fiind ulterior arestat preventiv.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 18 mai, în jurul orei 11,15, sibianul s-a prezentat la domiciliul unei femei din municipiul Sibiu, de la care a ridicat 16.900 de lei şi 300 de euro.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu.

''În fapt, partea vătămată a fost apelată telefonic de către un alt bărbat (aflat într-un penitenciar) care a informat-o că fiul ei a suferit un accident, ar fi căzut de pe o scară, iar pentru a nu rămâne cu sechele grave (paralizie) este necesară o intervenţie chirurgicală de urgenţă, ale cărei costuri sunt foarte ridicate întrucât trebuie transportat de urgenţă în altă ţară, iar sibianul s-a prezentat la domiciliul ei pentru a ridica suma de bani'', informează joi IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Sibianul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de înşelăciune, iar, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest dosar continuă.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi Penitenciarului Gherla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.