Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan, reacție promptă la declarația lui Ioan Mircea Pașcu: 'Reguli de democrație trebuie să-i explicați șefului dumneavoastră de partid'

siegfried muresan

Deputatul european Siegfried Mureșan nu întârzie să îi dea replică lui Ioan Mircea Pașcu în urma declarațiile pe care vicepreședintele Parlamentului european le-a scris pe contul său de Facebook.

Vezi și: Întâlnire INCENDIARĂ la Cotroceni - Viorica Dăncilă, față în față cu Iohannis după schimbul acid de replici

Siegfried Mureșan își apără poziția reacționând cu o replică incisivă. „Domnule Pașcu, reguli de democrație trebuie să-i explicați șefului dumneavoastră de partid, Liviu Dragnea, care a schimbat trei guverne în 12 luni după bunul plac și propriile-i interese. Și va mai schimba până va găsi miniștri dispuși să-i execute ordinele fără să ezite, chiar dacă asta înseamnă să pună în pericol economia, independența justiției, statul de drept, credibilitatea țării în plan extern și chiar viața românilor. Guvernele PSD și-au demonstrat incompetența zi de zi în economie, justiție, sănătate, educație, politică externă. Iar românii simt toate aceste consecințe pe pielea lor. Vreau un guvern care să îmbunătățească viața de zi cu zi a românilor, să lucreze pentru oameni, nu pentru interesele șefului dumneavoastră de partid care tratează România ca pe propria-i moșie”, a declarat Mureşan pentru STIRIPESURSE.RO.

Ioan Mircea Pașcu ridiculizase anterior declarațiile lui Siegfried Mureșan, sugerându-i deputatului demisia. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.