Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan după Acordul de 60 de milioane de euro: Oamenii au acum dovada clară cine este prietenul Republicii Moldova și cine nu

facebook
siegfried muresan

„Oamenii au acum dovada clară cine este prietenul Republicii Moldova și cine nu”, a scris europarlamentarul Siegfried Mureșan, după semnarea Acordului prin care Republica Moldova primește 60 de milioane de euro din partea UE pentru a face față crizei gazelor.

„Astăzi s-a semnat la Bruxelles acordul dintre Comisia Europeană și Republica Moldova prin care Republica Moldova primește 60 de milioane de euro sprijin pentru a face față crizei gazelor.

În ultimele luni, Federația Rusă a amenințat Republica Moldova, iar Uniunea Europeană a ajutat Republica Moldova în criza gazelor.

Oamenii au acum dovada clară cine este prietenul Republicii Moldova și cine nu”, a scris europarlamentarul român, transmite tvrmoldova.md.

Amintim că vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a semnat cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și cei ai Băncii Europene de Investiții documentele care confirmă încheierea acordurilor necesare pentru implementarea proiectului „Eficiența energetică a Republicii Moldova”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.