Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvio Berlusconi va rămâne "primul tifoso" al lui AC Milan

berlusconi

Silvio Berlusconi, care a vândut joi unor investitori chinezi clubul italian de fotbal AC Milan, după ce a fost 31 de ani președintele acestuia, a asigurat că va rămâne "mereu primul tifoso al echipei", relatează AFP. "Părăsesc astăzi, după mai bine de 30 de ani, titlul și sarcina de președinte al lui Milan. Fac asta cu durere și cu emoție, fiind însă conștient că fotbalul modern implică, pentru a fi competitiv la cel mai înalt nivel european și mondial, investiții și resurse pe care o singură familie nu le mai poate asuma", a afirmat, într-o scrisoare publicată pe site-ul clubului, Berlusconi, care a preluat gruparea lombardă în 1986.

Adresându-se fanilor clubului, fostul premier italian a asigurat că va rămâne "mereu primul tifoso al lui Milan'', echipă pe care tatăl său l-a învățat s-o iubească când era copil. "Nu voi uita niciodată emoțiile pe care Milan a știut să mi le ofere și a știut să ni le ofere nouă tuturor. Nu-i voi uita niciodată pe toți oamenii grație cărora am avut șansa de a conduce acest club care a câștigat atât de mult", a adăugat Berlusconi.

El i-a încurajat apoi pe noii proprietari ai clubului. "Le doresc cordial și sincer să obțină rezultate și mai extraordinare decât cele reușite de noi", a scris el. Clubul AC Milan a fost vândut oficial joi unui grup de investitori chinezi, Rossoneri Sport Investment Lux, pentru 740 de milioane de euro, a anunțat fostul proprietar, Fininvest, holdingul lui Berlusconi, conform Agerpres.

Sub conducerea lui Berlusconi, clubul a câștigat 29 de trofee, printre care cinci Cupe sau Ligi ale Campionilor, una dintre acestea, în 1989, după o finală cu Steaua București (4-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.