Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a fost lovită de Serena Williams: Reacție senzațională a americancei, după incident! Imagini spectaculoase - VIDEO

www.sport.ro
Simona Halep Darren Cahill

Simona Halep, Serena Williams, Nick Kyrgios, şi Frances Tiafoe au participat, marţi, la un eveniment caritabil, Miami All Stars Tennis for Charity, în beneficiul copiilor bolnavi de autism.

La una dintre partidele din cadrul evenimentului, Halep a făcut echipă cu antrenorul ei, Darren Cahill, la dublu mixt. De partea cealaltă a fileului s-au aflat Serena Williams şi Frances Tiafoe.

La un moment dat, Serena a luat lucrurile prea în serios, creând un incident care putea fi evitat.

Citește și: Meteorologii au anunțat schimbarea vremii: Când se încălzește și cum va fi de Florii! Prognoza neașteptată pentru următoarea perioadă

Simona Halep, liderul mondial din circuitul WTA, a fost lovită în plin cu mingea trimisă de Serena Williams, care a uitat că meciul de la Miami are un caracter demonstrativ! Americanca a dat tare în sfera galbenă, la fel ca în turneele oficiale, nimerind-o din greşeală pe româncă. Serena a realizat imediat că nu a procedat corect, iar expresia de pe faţa ei spune totul. Deţinătoarea a 23 de titluri de Grand Slam şi-a dus mâna la gură când şi-a dat seama ce a făcut, apoi i-a cerut scuze Simonei Halep.

content-image

Jucătorii şi jucătoarele au participat la şedinţe de iniţiere a copiilor în tenis, au oferit autografe şi s-au fotografiat cu cei prezenţi.

Simona Halep, locul I WTA, este direct acceptată în turul al doiela al turneului de la Miami, iar Serena Williams, fost lider WTA, va evolua în prima manşă, cu japoneza Naomi Osaka, locul 22 WTA, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.