Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a fost UMILITĂ de Caroline Wozniacki, la Turneul Campioanelor: A fost 6-0, 6-2 pentru fostul lider mondial

Turneul Campioanelor Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în etapa a II-a a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Grăbită şi neinspirată, Simona Halep a lăsat, miercuri, o impresie de blocaj total, cum a mai făcut-o de câteva ori în acest sezon, fiind întrecută clar de Caroline Wozniacki. Foarte mobilă, cu o defensivă aproape impenetrabilă, daneza a servit impecabil, a punctat mult cu lovitură de dreapta în lungul liniei şi a "mixat" cu succes mingile înălţate către treneul advers cu cele trimise în forţă sau scurt. Halep nu a mai fost susţinută de serviciu ca în partida cu Caroline Garcia şi nu a mai fost atât de dispusă la efort. Ea a greşit extrem de mult şi nici sfaturile antrenorului Darren Cahill, care a intervenit de două ori, nu au ajutat-o, scrie news.ro.

Setul I a fost unul fără istoric, Wozniacki conducând după 15 minute cu 4-0, cu două break-uri, în al doilea şi al patrulea ghem. Românca a avut prima minge de ghem la 0-5, a ratat-o, iar adversara ei a pus capăt setului, cu 6-0, după 24 de minute.

După un al şapteal ghem consecutiv câştigat de Wozniacki, Halep a început să-i pună ceva probleme rivalei. Mai agresivă şi pe fondul unei uşoare scăderi în joc a danezei, sportiva de pe locul 1 WTA a egalat cu un ghem la 0, dar şi-a pierdut serviciul la 1-2. Din nefericire, nivelul greşelilor neforţate ale Simonei Halep a rămas ridicat, astfel că nu a mai putut trece pe tabelă decât un ghem în dreptul ei. Cu 6-2, după 63 de minute de joc, Wozniacki se instalează confortabil la conducerea Grupei Roşii, fiind cvasicalificată în semifinale.

În a doua partidă a etapei, vor evolua Elina Svitolina din Ucraina, locul 4 WTA, şi Caroline Garcia din Franţa, locul 8 WTA.

În ultimul meci al ei în Grupa Roşie, Simona Halep o va întâlni, vineri, pe Svitolina.

Până în prezent, jucătoarea română şi-a asigurat la Singapore un premiu de 283.000 de dolari şi 375 de puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.