Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a fost UMILITĂ! Românca ar fi vrut să se întoarcă la Adidas: Ce răspuns a dat faimosul brand

www.stirileprotv.ro
Simona Halep

Halep a oferit o imagine incredibila la Australian Open, dupa ca e disputat toate jocurile la Melbourne intr-un echipament no name, fara sigla unui brand mondial. Ramasa fara sponsor tehnic la finalul anului trecut, Simona Halep a jucat cu o rochie comandata pe un site din China, la Australian Open.

Situatia Simonei, care a jucat fara sponsor la Australian Open, a iscat o multime de discutii in ultimele zile, starnind inclusiv reactii din partea unor nume mari, precum Martina Navratilova.

Citeste si: Simona Halep, mesaj EMOȚIONANT, după înfrângerea dureroasă de la Australian Open: 'Nu este trofeul pe care l-am dorit'

O publicatie din Australia noteaza, insa, ca Halep a intentionat sa se intoarca la Adidas, dar germanii i-au transmis ca nu se mai poate.

Potrivit 24australia.xyz, citat de Digisport, managementul Simonei Halep a vrut sa reia discutiile cu Adidas, dar germanii au transmis ca bugetul pentru 2018 a fost deja batut in cuie.

"Cand au vazut ca nu gasesc un angajament la nivelul celui cerut de la Adidas, cei din echipa Simonei s-au intors la producatorul german, cautand o solutie de mijloc. Dar nu a mai fost posibil, Adidas alocand deja bugetul pentru 2018", noteaza sursa citata.

Halep poarta acum discutii cu alte companii, intre care Nike, Asics, Lacoste si K-Swiss.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.