Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, criticată DUR: 'Nu a reuşit să domine tenisul în absenţa marilor CAMPIOANE'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep, criticată dur chiar înainte de debutul la Wimbledon. Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a nominalizat-o pe Simona Halep printre jucătoarele care au eşuat în tentativa lor de a-şi impune hegemonia în tenisul feminin, în absenţa unor nume importante din circuitul WTA.

Francezul de 47 de ani, care o pregăteşte pe Serena din 2012, consideră că actualul lider mondial, Angelique Kerber, Simona Halep şi Garbine Muguruza au înregistrat un eşec răsunător şi nu au reuşit să domine circuitul feminin, deşi campioane precum Williams, Maria Sharapova Petra Kvitova sau Victoria Azarenka au luat pauze lungi, din diferite motive, scrie Digi Sport.

"Cred că ultima perioadă a fost foarte particulară, specială chiar, pentru că marile campioane au avut diverse probleme care le-au îndepărtat pentru mult timp de concursuri. Serena este gravidă, Kvitova a fost înjunghiată, Azarenka a făcut un copil, Sharapova a fost suspendată pentru doping. Între timp, nicio altă jucătoare nu a demonstrat cu adevărat că merită să rămână în fruntea clasamentului WTA. Acesta este adevărul. Kerber, Halep şi Muguruza au eşuat în tentativa de a deveni noile dominatoare", a fost verdictul dur al lui Mouratoglou, într-un interviu acordat italienilor de la Tennis Circus.

Citeşte şi: Una caldă, alta rece pentru Halep înaintea debutului la Wimbeldon

Antrenorul Serenei Williams insistă că americanca nu ia în calcul să se retragă după ce va deveni mamă. Ba mai mult, pregăteşte întoarcerea pe teren şi ţinteşte alte victorii, inclusiv la turneele de Grand Slam.

"Este cu adevărat fericită că va deveni mamă. Era o dorinţă mai veche a ei să aibă o familie, dar a trebuit să o lase deoparte pentru a se ocupa de carieră. Însă nu are nicio intenţie de a renunţa să joace. Chiar şi acum, când e posibil, joacă tenis în mod regulat, pentru că vrea să rămână competitivă şi îşi doreşte să se întoarcă. Eu trebuie să o ajut să revină în top, să înceapă cea de-a treia carieră cu obiectivul de a bate recordul de titluri de Gran Slam câştigate în carieră", a spus Mouratoglou.

Citeşte şi:  Ministrul Justiţiei, măsuri de ULTIMĂ ORĂ pentru a scoate sistemul penitenciar din COLAPS - VIDEO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.