Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una caldă, alta rece pentru Halep înaintea debutului la Wimbeldon

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep îşi începe azi, după ora 15.30, pe Eurosport, parcursul la Wimbledon împotriva unei jucătoare pregătită pe iarbă.

La 3 săptămâni de la finala pierdută la Roland Garros, numărul 2 mondial revine pe teren într-un alt turneu de Mare Şlem.

Vestea bună: ultima dată când a avut un French Open reuşit, în 2014, atingând de asemenea ultimul act, Simona şi-a prelungit forma bună şi la Wimbledon, oprindu-se doar în semifinale, anunță Adevărul.

Citește și: Simona Halep, ridicată ÎN SLĂVI de englezi: 'E ca o BALERINĂ'

Vestea proastă: pentru ediţia din acest an, Halep nu prea a avut meciuri în care să se acomodeze cu iarba. A renunţat la participarea la Birmingham pentru refacere fizică şi psihică după un sezon epuizant pe zgură. Iar la Eastbourne a adunat doar trei meciuri, înainte de a fi eliminată, în sferturi, de Wozniacki.

De partea cealaltă, Marina Erakovici (Noua Zeelandă, 129 WTA), adversara cu care Halep se va duela, în turul I, astăzi (după ora 15.30, Eurosport), a bifat 13 meciuri pe iarbă! Eliminată rapid în primele două turnee de Mare Şlem ale anului, chiar în turul I, Erakovici a avut timp suficient pentru a pregăti Wimbledon 2017. Iată parcursul ei după Roland Garros:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.