Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep e desființată după umilința de la US Open: Nu poți să faci asta

halep

Mats Wilander, expert Eurosport şi fost mare jucător de tenis, a avut un discurs dur la adresa Simonei Halep după ce românca a fost învinsa fără drept de apel în semifinalele de la US Open de Flavia Pennetta.

Mats Wilander, castigator de sapte ori al turneelor de Grand Slam, a acuzat-o pe Simona Halep pentru ca nu si-a putut stapani nervii pe durata partidei.

Citește și: Ce spune Flavia Pennetta despre Simona Halep după ce a șters pe jos cu ea

"A fost surprinzator cat de rapid s-a terminat meciul! Pennetta a avut un joc variat, nu stiu unde a fost pana acum! Asta e diferenta dintre Simona Halep si celelalte jucatoare: se supara prea repede. Nu poti sa faci asta! Nu poti sa faci asta cand esti numarul doi mondial! Nu trebuie sa-i arati ca te-ai suparat. Limbajul trupului Simonei Halep este suspect! Presiunea a coplesit-o in acest meci. Nu este deloc stabila psihic", a spus Mats Wilander la Eurosport.

Simona Halep a pierdut meciul cu Flavia Pennetta in semifinalele de la US Open, scor 1-6, 3-6, dupa o partida ce a durat doar o ora.

Citește și: INCREDIBIL De ce e în stare eleva violată din Vaslui: Iată ce a făcut

Văzând prestaţia catastrofală a Simonei, Chanda Rubin, fosta jucătoare americană, a venit cu o remarcă menită să explice de ce românca e bătută fără drept de apel de Pennetta. „Ceea ce vedem acum e o copie a Simonei Halep de acum doi, trei ani. Văd în jocul ei din această partidă mentalitatea ei de atunci. E mai mereu în defensivă, n-are agresivitate, nici nu ştie parcă unde stă exact pe teren şi, pur şi simplu, nu e în meci“, a spus Chanda Rubin,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.