Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep e în sferturi la Cincinnati. Victorie cu nervi

simona halep

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Cincinnati, după ce a învins-o în trei seturi pe Andrea Petkovici, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Românca a avut nevoie de două ore și 42 de minute pentru a obține calificarea în sferturi. Petkovici a sperat că va sparge ghinionul în meciurile cu jucătoarea româncă, însă a cedat al cincilea meci la rînd.

Jucătoarea din Germania a cîștigat primul set cu 6-4, după ce pierduse primul game pe propriul serviciu. Halep a revenit însă în setul doi. A reușit să se calmeze după ce în primul set a dat cu racheta de pămînt și a fost într-o stare permanentă de nervozitate, potrivit gsp.ro.

Decisivul a fost la discreția Simonei, care a rupt ritmul la 2-2 și a zburdat spre o nouă victorie. Urmează confruntarea cu Anastasya Pavlyuchenkova, care va avea loc vineri noapte, nu înainte de ora 3.30.

Halep are nevoie de o calificare în finală pentru a reveni pe poziţia a doua în clasamentul mondial, după ce Maria Şarapova s-a retras înainte de startul turneului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.