Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, mesaj în FORȚĂ după calificarea în sferturile turneului de la Miami

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep trofeu

Simona Halep a fost foarte fericită după victoria cu Venus Williams şi a ţinut să împărtăşească alături cu fanii trăirile. La câteva ore de la terminarea meciului, românca a postat un mesaj pe contul personal de Twitter, conform Mediafax.

”Voi fi fericită toată noaptea. Sunt foarte bucuroasă să mă întorc în sferturi, la turneul de la Miami Open”, a scris Halep site-ul de socializare.

Citește și: Adrian Năstase, complet DEZLĂNȚUIT la adresa lui Radu Banciu: 'Cap - de Porc, crize de demență în fiecare seară'

Simona Halep e sfertfinalistă la Miami pentru a patra oară în carieră. Fostul lider mondial nu a avut ce discuta cu Venus Williams, a câştigat clar, scor 6-3, 6-3 în 73 de minute, a obţinut a patra victorie consecutivă în faţa americancei, iar acum aşteaptă meciul cu chinezoaica Qiang Wang.

Adversara Simonei se află în cea mai bună perioadă a carierei şi indiferent de rezultatul final, de săptămâna viitoare îşi va îmbunătăţi clasamentul WTA, urmând să ocupe cel puţin locul 15 mondial. Ea se află pentru a doua oară într-un sfert de finală într-un turneu din categoria Premier Mandatory.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.