Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep o încasează din nou: A ajuns foarte jos

Simona Halep

Simona Halep merge din rău în mai rău. 2016 e un an negru pentru cea mai bună jucătoare din România. A fost învinsă din nou, iar problemele sunt imense.

Detalii aici: Simona Halep a pățit-o din nou: Spulberată de locul 71 mondial

Eliminarea suferita inca din primul meci de la Stuttgart o afecteaza pe Simona Halep si in clasamentul WTA. Simona Halep a coborât pe locul şapte în ierarhia WTA după înfrângerea neaşteptată în faţa Laurei Siegemund, însă poate ieşi, înainte de Roland Garros, din TOP 10 WTA, conform Digisport.

În funcţie de performanţele sale de la Madrid şi Roma, Simona ar putea să îşi consolideze locul în TOP 10 sau, dimpotrivă, să coboare în ierarhie. Sportiva noastră are de apărat la cele două turnee 370 de puncte (10 pentru Madrid – turul 1 – şi 360 pentru Roma – semifinală -, iar diferenţa faţă de sportivele aflate în spatele ei nu e deloc mare. Cele mai mari şanse să o întreacă le are Belinda Bencic, care are foarte puţine puncte de apărat la cele două competiţii. Elveţianca nu are un joc foarte solid pe zgură, însă, în măsura în care va avea parte de o tragere la sorţi favorabilă, poate să avanseze câteva tururi. Carla Suarez Navarro şi Svetlana Kuznetsova pot să treacă şi ele de Simona înainte de Roland Garros, însă acestea au nevoie să facă turnee foarte bune. Ambele sunt excelente pe suprafaţa roşie şi, ca atare, au ajuns măcar la una dintre competiţii sus în 2015.

Citește și: Angela Gheorghiu a uitat să intre pe scenă la un mega-concert / VIDEO INCREDIBIL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.