Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep 'o pune la zid' pe dopata Şarapova în scandalul cu Andy Murray

www.prosport.ro
Simona Halep

Simona Halep a intervenit in scandalul privind wildcard-urilor primite de Maria Sharapova la revenirea in tenis, dupa suspendarea primita pentru dopaj.

Andy Murray a fost cel mai vehement contestatar al organizatorilor care ii acord rusoaicei wildcard-uri (invitatii direct pe tabloul principal, fara a mai disputa meciuri de calificare). Iar tenismena noastra ii da dreptate liderului mondial din tenisul masculin. "Am auzit ce-a spus Andy Murray si cred ca are dreptate. Nu prea stiu ce sa spun despre acest subiect, nu sunt acolo ca sa iau decizii, cred ca oamenii care lucreaza acolo stiu mai bine", a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al WTA.

"Sunt de parere ca trebuie sa muncesti din greu pentru a reveni in top, nu sa primesti wild card-uri. Oricum, organizatorii marilor turnee vor proceda doar in interesul lor", a declarat Murray in urma cu o saptamana. Totusi, Simona nu e asa revoltata precum Murray si e convinsa ca Sharapova n-ar avea nevoie de aceste wildcard-uri, conform ziare.com. "In opinia mea, poate sa primeasca wildcard-uri pentru ca a fost numarul 1 in lume, a castigat turnee de Grand Slam, dar consider ca poate reveni foarte usor in tenisul mare si fara aceste wildcard-uri", a continuat românca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.