Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep rămâne fără antrenorul său: De cine va fi înlocuit Darren Cahill la turneul de la Stuttgart

www.sport.ro
Simona Halep Darren Cahill

Simona Halep se deplasează la Stuttgart după ce a adus aproape singură victoria României în meciul cu Elveția, care a marcat revenirea echipei noastre în prima Grupă Mondială la Fed Cup. Românca nu va fi încurajată de antrenorul său la turneul din Germania.

Anunțul a fost făcut chiar de numărul 1 WTA, care intră în competiție din faza optimilor. Darren Cahill a lipsit și la turneul de la Shenzhen, unde Andrei Pavel i-a fost alături Simonei Halep și jucătoarea din Constanța a cucerit singurul său trofeu de până acum în acest an, după o finală cu Siniakova.

Citește și: Vești mari despre Simona Halep, după victoriile senzaționale de la Fed Cup: Ce a anunțat WTA

La Stuttgart începe drumul Simonei Halep în sezonul de zgură, suprafața sa preferată și unde este cea mai valoroasă jucătoare a momentului. În acest moment, Halep conduce clasamentul în care sunt luate în calcul rezultatele din 2015 încoace pe "suprafaţa roşie" (o proporţie de 50 % cele din 2015, de 75 % cele din 2016 şi de 100 % din 2017 şi acest an).

"Darren nu va veni cu mine la Stuttgart, voi merge doar cu Andrei Pavel. Pe Darren îl aștept de la turneul de la Madrid. Este normal ca acum să stea cu familia lui", a declarat Simona Halep, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Digisport.ro.

Primul turneu pe zgură din 2018 pentru Simona Halep se va juca la Stuttgart (23-28 aprilie). Liderul WTA va începe competiţia în optimi, unde ar urma să se dueleze cu învingătoarea dintre Daria Kasatkina (14 WTA) și Magdalena Rybarikova (18 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.