Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep răspunde la o acuzație din presă: NU a participat la nunta verișoarei sale

Inquam Photos / Octav Ganea
Simona Halep Iohannis

Simona Halep reacționează la o informație apărută în presă. Echipa aceasteia publică pe pagina oficială de Facebook o dezmințire: Simona Halep nu a participat la nunta verișoarei sale, la care nu s-au respectat restricțiile impuse de autorități, și nici la vreun alt eveniment similar.

„În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep.

În finalul materialului publicat pe blogul personal în data de 11 august (i.e. Americanii te omoară cu zile), domnul Cristian Geambașu menționează: „....ar fi fost foarte bine ca Simona să nu fi participat nici la acea nuntă machedonească unde participanții s-au apropiat de numărul celor de la US Open.” Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.

Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public. Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook a Simonei Halep.

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, desfăşurată pe terasa unui restaurant din Constanţa, cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită în seara zilei de 26 iulie de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.