Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și Emma Răducanu debutează marți la turneul de la Linz: Halep joacă de la 17.00 iar Răducanu de la 18.30

Euronews
Simona Halep

Simona Halep și Emma Răducanu debutează marți seara la turneul de tenis Upper Austria Ladies, de la Linz (Austria), competiție de categorie WTA 250, la care s-a calificat în turul 2, din postură de lucky looser, și jucătoarea română Jaqueline Cristian, arată Mediafax.

Meciul dintre Simona Halep (22 WTA) și belarusa Aliaksandra Sasnovich (85 WTA) se joacă pe terenul central și va începe începe nu mai devreme de ora 17.00, fiind precedat de partida dintre Jaqueline Cristian (100 WTA) și suedeza Rebeca Peterson (84 WTA), cu începere de la ora 14.00, pe terenul secund.

Emma Răducanu (20 WTA), principala favorită a competiției, va evolua în compania jucătoarei chineze Xinyu Wang (106 WTA), după ora 18:30, pe care nu a întâlnit-o niciodată până acum, în carieră.

Simona Halep, favorita numărul 2 a turneului a mai întâlnit-o de două ori pe Sasnovich, scorul întâlnirilor directe find egal. Ultima dată, Sasnovich a învins-o pe Halep la Indian Wells, în urmă cu o lună, în turul trei al competiției americane.

Turneul de la Linz se defășoară în perioada 6-12 noiembrie, organizatorii punând la bătaie premii totale în valoare de 235.238 USD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.