Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep vorbește despre noul său antrenor, Thierry van Cleemput: 'Nu am putut schimba mare lucru într-un timp atât de scurt. Vom vedea cum va fi în viitor'

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, nr. 3 WTA) va debuta la turneul de la Doha, în turul al doilea, miercuri, 13 februarie, de la ora 18:00. Jucătoarea din Constanța se va duela cu sportiva din Ucraina, Lesia Tsurenko (29 de ani, nr. 24 WTA).

Cu doar o zi rămasă până la meciul de la Doha, Simona a vorbit despre noul antrenor, Thierry van Cleemput, dar și despre drumul obositor până în Qatar, scrie mediafax.ro.

Citește și: Vești bune! Femeile nu vor mai plăti impozit- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

"Drumul spre Doha a fost greuț, pentru că am mers cu mașina 4 ore, apoi 5 ore cu avionul. M-am întâlnit cu noul antrenor în această dimineață, voi face un prim antrenament. L-am admirat întotdeauna pe David Goffin. Îmi plăcea jocul lui și faptul că se mișca rapid pe teren, era extrem de agil. Cu Thierry m-am antrenat doar o săptămână. Nu am putut schimba mare lucru într-un timp atât de scurt. Colaborarea decurge ok și vom vedea cum va fi în viitor", a spus Simona Halep la Digi Sport.

"Fed Cup a fost o prioritate încă de la finalul anului trecut și rămâne obiectivul principal pentru acest an. Sper să facem totul pentru a ajunge acolo sus", a adăugat ea.

Citește și: Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă! La cât ar putea ajunge euro

România s-a calificat în semifinalele Fed Cup după ce a trecut de Cehia, cu 3-2. Următoarea adversară a lui Halep & Co. va fi echipa Franței, în aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.