Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PSD: Îi sancționăm pe Solomon și Stativă când PNL îl va sancționa pe Orban

simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat miercuri că deputații social-democrați amendați că au făcut scandal și nu purtau mască de protecție într-o shaormerie vor fi sancționați de partid atunci când și liberalii îi vor sancționa pe premierul Ludovic Orban, europarlamentarul Rareș Bogdan și ministrul Mediului, Costel Alexe.

„Eu aș putea să propun celor de la PNL următoarea soluție: atunci când Ludovic Orban va fi sancționat și nu se va mai găsi pe listele parlamentare de la finalul acestui an, pentru că nu a respectat restricții impuse chiar de guvernul dânsului, putem lua în calcul și propunerea dumneavoastră ca cei doi să nu se mai regăsească pe listele PSD”, a spus Simonis, potrivit Digi24. „Eu vă propuneam să facem un deal (o înțelegere, n.red.), atunci când dânșii îl sancționează pe Orban, și pe Rareș Bogdan și pe Costel Alexe pentru încălcarea restricțiilor impuse de Guvern, să-i sancționăm împreună și pe cei doi parlamentari”, a mai zis el.

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați cu câte 4.000 de lei  pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București și au făcut și scandal.

Citește și: Nelu Tătaru, după RECORDUL de cazuri noi în România: Vom propune carantinarea anumitor zone! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.