Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliştii din Sănătate anunţă GREVĂ GENERALĂ, dacă nu le sunt îndeplinite cerinţele

greva medici

Organizaţia sindicală SANITAS a decis, în urma Consiliului Naţional de joi dimineaţă, că în luna iunie se va intra în grevă generală. Mai mult, în semn de protest, în jur de 200 de sindicalişti au pornit într-o "plimbare" la Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul Muncii.

O grevă generală în sistemul de Sănătate ar putea avea loc în luna iunie, dacă Guvernul nu va răspunde cerinţelor sindicaliştilor, a decis conducerea SANITAS joi, în urma Consiliului Naţional al Federaţiei, care a avut loc de dimineaţă, scrie Mediafax.

Joi, în jur de 200 de sindicalişti SANITAS au plecat într-o "plimbare" pe la sediul Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii, potrivit reprezentanţilor organizaţiei.

Reprezentanţii sindicaliştilor au declarat că principalele lor cerinţe sunt "rezolvarea şi eliminarea inechităţilor şi discrimninărilor salariale, deblocarea posturilor de specialitate pentru angajaţii din sistemul sanitar de asistenţă socială şi medico-socială şi acordarea şi în 2016 a unei măriri de 25% a salariului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.