Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul candidat la şefia PMP, declaraţie ciudată care o vizează pe Elena Udrea

udrea clement negrut

Congresul PMP va avea loc pe 8 februarie, mai devreme decât era planificat iniţial. Cu această ocazie, va fi aleasă o nouă conducere a partidului, iar singurul candidat pentru fotoliul ocupat în prezent de Elena Udrea, secretarul general Clement Negruţ, sugerează că măsura organizării alegerilor mai devreme ar fi venit pe fondul unui vid de autoritate. Astfel, Udrea nu ar mai avea autoritate în PMP, iar membrii partidului sunt dezamăgiţi că Traian Băsescu nu s-a înscris în partid.

Clement Negruţ a adăugat că în momentul în care va spune că va candida va şi face acest lucru şi nu-şi va retrage candidatura înainte cu o zi. Pe de altă parte, el a adăugat că nu este prea tentat de funcţia de preşedinte de partid deoarece nu-i prea place Bucureştiul şi asta ar însemna, totodată, să stea departe de familia sa.

Clement Negruţ a afirmat că, până în momentul de faţă, declarativ nu şi-a mai manifestat nimeni intenţia de a candida la preşedinţia PMP. El a spus că încă nu s-a decis dacă se va merge pe candidaturi uninominale, variantă pe care el personal nu o prea agreează, sau pe cea a moţiunilor. 'Luni (19 ianuarie -- n.r.) vom stabili clar care va fi procedura de candidatură şi data până când se vor depune candidaturile', a declarat secretarul general al PMP, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.