Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinisa Mihajlovic, antrenorul diagnosticat cu leucemie, aplaudat în picioare de fanii lui Bologna

Gsp
Sinisa Mihajlovici

Antrenorul Sinisa Mihajlovic (50 de ani), diagnosticat cu leucemie, a fost prezent pe banca tehnică a lui Bologna, la primul meci disputat pe teren propriu în acest sezon de echipa sa, vineri seară, contra lui Spal, scor 1-0, potrivit Mediafax.

Deşi a fost diagnosticat cu leucemie şi a efectuat 43 de zile de chimioterapie, Mihajlovic a ţinut să fie aproape de jucătorii echipei sale şi în a doua etapă de campionat. S-a întâmplat şi în meciul cu Spal, din etapa a doua din Serie A. Fanii i-au pregătit o atmosferă superbă, scandându-i numele şi aplaudându-l în picioare pe sârb.

Citește și: Meciurile de acasă ale lui Guimaraes, din grupele Ligii Europa, programate miercuri, de la ora 15:50

Bologna a câştigat partida, după golul din minutul 90+3 al lui Soriano. În urma acestui success, echipa lui Sinisa Mihajlovic a urcat, temporar, pe locul 1 în Serie A, având patru puncta.

Duminică, 25 august, Mihajlovic a impresionat prin prezenţa sa pe banca tehnică a grupării Bologna în meciul de debut din noul sezon din Italia, în faţa Veronei, încheiat la egalitate, scor 1-1. Italienii scriu că antrenorul a efectuat 43 de zile de chimioterapie. Indicaţiile medicilor sunt însă clare, Sinisa Mihajlovic trebuie să se odihnească şi să se pregătească pentru a doua parte a tratamentului, în lupta împotriva leucemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.