Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sir Michael Caine scoate la vânzare amintiri din cariera cinematografică şi tablouri din colecţia sa personală

Michael Caine

Sir Michael Caine scoate la vânzare amintiri din cariera sa cinematografică şi tablouri din colecţia sa personală, odată cu mutarea într-o casă nouă, de dimensiuni mai reduse, informează DPA.

Actorul în vârstă de 88 de ani, câştigător al premiului Oscar, şi soţia sa, Shakira, vor pune la dispoziţia cumpărătorilor postere de film, piese de mobilier, printre care şi biroul actorului, precum şi lucrări de Marc Chagall şi LS Lowry, în cadrul unei licitaţii organizate de Bonhams, potrivit Agerpres.

Printre obiectele scoase la vânzare figurează un ceas de mână Rolex, a cărui estimare se ridică la 12.000 de lire sterline, sau două perechi din faimoşii ochelari ai actorului, oferite la licitaţie împreună, care ar putea fi vândute pentru 1.200 de lire sterline.

Un scaun de regizor din filmul poliţist "Get Carter" din 1971, în care Caine a jucat în rolul gangsterului Jack Carter, are o estimare de 1.200 lire.

Din colecţia sa de artă Caine scoate la vânzare "Peel Park", de L.S. Lowry, o lucrare în cărbune şi pastel din 1920, estimată la

18.000 de lire sterline, şi "Les Amoureux Dans L'Arbre", de Marc Chagall, care ar putea ajunge la un preţ de vânzare de 50.000 de lire sterline.

Anul trecut, Caine a respins informaţiile potrivit cărora a părăsit cariera cinematografică, după ce a declarat într-un interviu că "Best Sellers", o comedie neagră în regia Linei Roessler, va fi "ultimul său film".

Portretul actorului realizat de Lincoln Townley va fi, de asemenea, scos la vânzare, a cărui estimare se ridică la 15.000 de lire sterline, iar încasările vor merge către National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC).

Licitaţia "Sir Michael Caine: The Personal Collection" va avea loc în data de 2 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.