Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistemul de justiție din Sibiu, un adevărat focar: 1 din 5 angajați are noul coronavirus

medpagetoday.com
justitie masca

Un număr de 35 de angajaţi ai Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu au fost confirmaţi cu noul coronavirus, în urma testărilor făcute după înregistrarea primelor cazuri de infectare la cele două instanţe, relatează News.ro.

"După depistarea primelor cazuri de coronavirus la nivelul Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu, s-a procedat la testarea angajaţilor celor două instanţe, respectiv 170 de persoane. Rezultatele testelor efectuate în cadrul testării de grup, precum şi cele efectuate individual ca urmare a prezentării la o unitate medicală, evidenţiază faptul că 35 de persoane au avut teste pozitive", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Tribunalul Sibiu.

Din cei 35 de angajaţi ai celor două instanţe fac parte judecători, grefieri, grefieri arhivari, grefieri registratori, precum şi personal din cadrul departamentului economico-financiar şi administrativ.

"În vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii celor două instanţe, în condiţii de siguranţă, procedura de lucru efectivă a compartimentelor cu publicul din cadrul Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu este stabilită prin decizii ce se regăsesc publicate pe portalul instanţelor. În această perioadă, Tribunalul Sibiu şi Judecătoria Sibiu depun eforturi în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS COV-2 în cadrul celor două instanţe, astfel încât activitatea de judecată să nu fıe afectată", mai scrie în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.