Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sistemul medical care luptă cu pandemia de coronavirus este ajutat cu 65.000 de euro de o companie ce deţine săli de jocuri de noroc

https://intactmedianews.ro/
game world

Una dintre companiile care operează mai multe săli de jocuri în România a donat 65.000 de euro pentru susţinerea sistemului medical în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, potrivit Agerpres.

Astfel, din această sumă, 50.000 de euro au provenit din partea Game World Bucureşti Mall, cea mai mare sală de jocuri din România, în beneficiul Asociaţiei "Dăruieşte Viaţă", pentru susţinerea eforturilor acestei organizaţii în construcţia spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19, şi pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului.

De asemenea, alţi 15.000 de euro au fost donaţi prin "Fundaţia pentru SMURD" în vederea dotării echipelor SMURD din Constanţa, Braşov şi Alba Iulia cu
echipamente de protecţie performante, măşti de protecţie FFP3, cu filtre anti-coronavirus.

"Am alocat aceste sume pentru a susţine lupta celor din linia întâi - medici, asistente şi personal sanitar. Acum, mai mult ca niciodată, viitorul nostru ca societate depinde de succesul acestor eroi în bătălia împotriva epidemiei, ca şi de modul în care noi ceilalţi vom înţelege să fim solidari şi să ne ajutăm unii pe alţii într-un moment cu adevărat critic. Suntem o companie responsabilă şi am ales să acordăm acest sprijin prin intermediul unor organizaţii neguvernamentale solide, cu experienţă, care cunosc domeniul şi care ne sunt parteneri în demersurile noastre de responsabilitate socială. Compania şi-a păstrat toţi angajaţii în această perioadă de inactivitate şi suntem hotărâţi să sprijinim în continuare comunităţile în care suntem prezenţi", a declarat Andrei Frimescu, director marketing şi PR Game World.

Citește și: PROTEST Presa din Timișoara, scrisoare DESCHISĂ către Iohannis și Orban și către Parlament privind JIGNIRLE aduse de primarul Nicolae Robu jurnaliștilor .

Game World România se află printre companiile reprezentative de pe piaţa centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Brandul Game World este prezent în Bucureşti şi în alte trei oraşe importante din ţară, Constanţa, Braşov şi Alba Iulia, precum şi la nivel internaţional.

În România, compania şi-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în Bucureşti Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Est. Game World face parte dintr-un grup de companii - Game World Group - care numără aproximativ 2.000 de angajaţi.

În anul 2019, Grupul a direcţionat circa 1,7 milioane de lei către acţiuni de responsabilitate socială derulate în România.

Fundaţia pentru SMURD este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituţie sau persoană.

Activitatea Fundaţiei se desfăşoară prin intermediul unor parteneriate durabile între instituţii abilitate, precum Ministerul Afacerilor Interne (Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Unitatea Specială de Aviaţie), Ministerul Sănătăţii, administraţiile publice locale sau alte companii şi organisme responsabile sau dornice să se implice în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.