Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația devine tot mai gravă. Încă o confirmare că Clotilde Armand folosește Poliția locală pentru a-și spiona adversarii politici/ UPDATE

captura Antena 3
Dan Podaru

Fostul consilier local al Primăriei Sectorului 1 care a demisionat din funcție dar și din PNL, Dan Podaru, confirmă că Clotilde Armand folosește Poliția locală pentru a-și urmări adversarii politici.

„Referitor la faptul că Primarul Clotilde Armand își urmărește concurenții prin intermediul Poliției Locale și îi monitorizează prin înregistrări video, nu sunt surprins, nu este o mirare.

UPDATE: Reacția primarului Clotilde Armand după ce a fost acuzată că folosește Poliția Locală pentru a-și urmări adversarii politici

Începând încă din anul 2020-2021, prin prietenii și oamenii din cadrul Poliției locale care țineau legatura și ne transmiteau informații referitoare la neregulile pe care Clotilde Armand le realiza la nivelul Poliției locale în acea perioadă, am aflat că și pe mine personal, prin Poliția locala, și pe colegii mei, consilierii de la PNL din acea perioadă, Clotilde Armand ne urmărea”, susține Dan Podaru într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO.

Podaru cere ca primarul să răspundă penal

Folstul consiler local susține că primarul Clotilde Armand comite o infracțiune prin această practică.

„Nu am crezut în acel moment acea informație însă, iată că astăzi acest lucru se confirmă, iar acest lucru este grav, e o acțiune infracțională de nivel penal pe care am văzut-o și la alți primari în funcție din România, procesele acestora terminându-se cu condamnari.

În consecință, primarul Clotilde Armand trebuie să își dea imediat demisia și să fie anchetată referitor la aceste acuzații extrem de grave”, subiniază Podaru.

Acuzații bombă: Clotilde Armand își spionează, cu ajutorul Poliției locale, contracandidații la Primărie

O discuție dintre doi angajați ai Primăriei Sectorului 1, intrată în posesia jurnaliștilor de gandul.ro, scoate la iveală o situație halucinantă.

Potrivit acestui dialog, Poliția Locală Sector 1 ar monitoriza, prin sistem video, contracandidații primarului Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.