Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situatie explosiva in PSD. S-a lasat cu BATAIE la propriu

bataie

Tensiunile din PSD Iasi nu mai sunt demult o noutate, insa nimeni nu se astepta ca lucrurile sa degenereze pana la o bataie in toata regula.

Surse politice sustin ca sustinatorii lui Gheorghe Nichita au ajuns de la atacuri verbale la atacuri fizice cu sustinatorii lui Mihai Chirica. Totul sa intamplat vineri seara cand organizatia PSD Iasi a incercat sa isi rezolve probleme, asa cum le-a cerut Liviu Dragnea. Acesta le-a dat termen pana luni sa gaseasca o solutie pentru a pune capat luptelor interne.

Cel mai tensionat moment a fost între consilierul local Cătălin Bulgariu şi secretarul de stat Maricel Popa. Primul i-a reproşat celuilalt că din cauza lui soţia sa, care se află în conducerea Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Iaşi, ar fi fost transferată intempestiv la Timişoara, ca un act de răzbunare politică. Potrivit surselor, cei doi au fost la un pas să se îmbrâncească pe holurile sediului PSD, la eveniment fiind martori mai mulţi lideri social-democraţi, informeaza ziaruldeiasi.ro.

Doi angajati ai deputatului Sorin Iacoban i-ar fi aplicat cateva lovituri lui Ionut Dumitrascu, unul dintre apropiatii lui Nichita care il ajutau sa isi spioneze amanta.

Tensiuni au existat si intre deputatul Iacoban si un primar de comuna din Iasi. Schimbul de replici dintre cei doi, în care s-au adus diverse acuzaţii de o parte şi de alta, a pornit de la un discurs al lui Mihai Chirica, discurs criticat dur de primarul comunal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.