Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație halucinantă la Poliția Capitalei: Doi agenți sunt anchetați pentru că și-ar fi răpit un coleg

F. P.
Agerpres
politia rutiera

Polițiștii Secției 7 anchetează doi agenți ai Brigăzii Rutiere București, după ce au primit informații că și-ar fi răpit un coleg de pe stradă și ar fi pornit cu acesta într-o direcție necunoscută. Cei doi angajați ai Poliției Române sunt agenți angajați recent din sursă externă.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Gandul.ro, duminică, doi agenți de poliție aflați în timpul liber s-ar fi întâlnit, undeva în jurul orei 22.00, cu un al treilea, pe strada Teiul Doamnei, din Sectorul 2.

Se pare că, inițial, cei trei l-ar fi invitat la băutură pe colegul lor, însă, pentru că acesta ar fi refuzat categoric, ar fi început să insiste.

Deoarece polițistul părea ferm pe poziție, colegii săi l-ar fi prins de mâini și de picioare, după care l-au băgat cu forța într-o mașină, care a demarat în trombă.

"În data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 23.00, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a observat cum doi bărbați l-au forțat pe un altul să intre intr-un autoturism, după care au părăsit zona", au transmis reprezentanții Poliției Române.

"Polițiștii aflați în teren au identificat atât autoturismul, cât și adresa, unde au și fost depistați cei trei tineri. Aceștia au declarat că a fost o glumă, nefiind confirmată vreo situație de potențial pericol", se mai arată în comunicat.

"Ulterior s-a stabilit că unul dintre aceștia, persoana aparent lipsită de libertate în mod ilegal, este agent de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere, având o vechime de o lună. Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a declanșat verificări, prin structura de control intern, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerea de măsuri legale", a mai precizat Poliția Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.