Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţii identice, decizii diferite: Nicuşor Dan a mers la Guvern, Ludovic Orban s-a izolat - 'Nu am obligaţia legată de a mă izola' (VIDEO)

nicusor dan guvern

Dacă Ludovic Orban a decis să se autoizoleze, pentru că a avut contact cu un jurnalist testat pozitiv cu COVID-19, Nicuşor Dan îşi continuă activitatea normală, deşi se află în aceeaşi situaţie la Ludovic Orban. Premierul a fost testat şi aşteaptă rezultatele. Nu există deocamdată informaţii cu privire la o eventuală testare a lui Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a fost invitat la emisiunea "Dosar de politician" de la B1 TV miercuri, 30 septembrie, la o zi după prezenţa premierului Orban în aceeaşi emisiune. Mai mult, duminică seara Nicuşor Dan a participat la o emisiune la România TV alături de Ludovic Orban.

"Nu intru în definiţia contactului, dar în cursul zilei de azi o să mă testez. Nu am obligaţia legată de a mă izola. Nu fac teoria definiţiei de caz. În acest moment legea nu mă obligă la nimic. Eu, în mod voluntar, voi merge să mă testez", a declarat Nicuşor Dan, la un eveniment la care a participat luni, la Ministerul Fondurilor Europene.

La rândul lor, vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au anunţat că se vor testa. Aceştia s-au aflat alături de Nicuşor Dan la evenimentul de la Ministerul Fondurlor Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.